KAI
Ledenportaal

Onze Vereniging

Wij zijn een bruisende judoclub met een sterke groei en een nog sterkere dosis plezier. Bij ons staat het plezier op de mat voorop. Ons doel is om judotechnieken te leren terwijl we lachende gezichten creëren. We maken gebruik van interactieve spellen en dynamische oefeningen waarbij kinderen volop in beweging zijn. Hierdoor bieden wij een combinatie van recreatief judo en wedstrijdjudo.

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1962, zijn we trots op onze traditie. Oorspronkelijk gestart als afdeling van de Rotterdamse Ontspanningsvereniging S.H.E.L.L. op het Sportpak de Vijfsluizen in Vlaardingen, hebben we onze naam “Kai” te danken aan het Japanse woord voor “schelp”. Na de sluiting van Sportpark de Vijfsluizen, hebben we onze thuisbasis gevonden in Sportcentrum Polderpoort, waar we tot op heden nog steeds actief zijn.

Sinds 1 januari 2010 zijn we een onafhankelijke vereniging geworden. Onze lessen vinden nog steeds plaats in de vertrouwde omgeving van de Polderpoort. Of je nu nieuw bent in de wereld van judo of een doorgewinterde judoka, bij ons vind je de juiste plek om je vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe vriendschappen te smeden.

Kom langs en maak deel uit van onze judofamilie! Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op of bezoek onze lessen op de Polderpoort.

Wij zijn trots om aan te kondigen dat Judovereniging Kai sinds 2018 het felbegeerde JBN-keurmerk draagt. Dit keurmerk is een erkenning van de kwaliteit en professionaliteit die wij nastreven in al onze judoactiviteiten. Het behalen van dit keurmerk bevestigt onze toewijding aan veiligheid, deskundige begeleiding en een positieve judo-ervaring voor al onze leden.

Het JBN-keurmerk onderstreept onze voortdurende inzet om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van judo-instructie en -organisatie. Het betekent dat onze trainers goed opgeleid zijn, onze faciliteiten aan strenge eisen voldoen en dat we ons richten op het creëren van een positieve en inclusieve omgeving voor iedereen die betrokken is bij onze vereniging.

Dit keurmerk is niet alleen een teken van kwaliteit, maar ook een belofte aan onze leden en ouders dat ze kunnen vertrouwen op een hoogwaardige judo-ervaring bij Judovereniging Kai. We zijn er trots op dit keurmerk te dragen en we blijven ons inzetten om de best mogelijke judo-ervaring te bieden aan al onze leden.

Contributie

Peuterjudo

2-3 jaar
20
00
per maand
  • 2 lessen per week
  • 45 min per les

Jeugdjudo

4-11 jaar
25
00
per maand
  • Onbeperkt judo
  • Diverse lessen in de week

Junioren

12-17 jaar
27
50
per maand
  • Onbeperkt judo
  • Lessen van 1,5 uur

Volwassenen

18+ jaar
30
00
per maand
  • Recreatief judo
  • Lessen van 1,5 uur

Ons Team

Fedor Roovers
Hoofdtrainer

Ruud Koopmanschap
Assistent-trainer

Antonie van Aller
Dojo-assistent

Cynthia Damme
Dojo-assistent

Onze locatie

Polderpoort

Alle lessen van judovereniging Kai worden gegeven op Sportcentrum Polderpoort. Polderpoort is gelegen in het natuurgebied de Broekpolder, waar sport, horeca en recreatie samenkomen. Kom gezellig een kopje koffie drinken in het Sportcafé, wandel een rondje door de geweldige natuur van de Broekpolder of ga een stuk mountainbiken over het mooiste parcours van Nederland.