Proefles Aanvragen

Vraag hier in een paar simpele stappen een proefles aan.

Wacht niet langer, geef jezelf of je kind de kans om te ervaren hoe plezier en prestaties samenkomen in onze judolessen. Vraag nu je proefles aan en ontdek de opwindende wereld van judo bij Judovereniging Kai!

Stap 1: Vul je eigen gegevens in
Stap 2: Vul de gegevens voor wie je een proefles aanvraagt
Stap 3: Kies een moment voor de proefles

Wil je weten hoe drukbezocht de lessen zijn kijk dan eerst even op deze site waarop je kunt vinden hoeveel kinderen er normaalgesproken in de les zitten.

Vul hier je eigen gegevens in. Als je een proefles aanvraagt voor een kind dan kun je in de volgende stap de naam van je kind opgeven.
Vul hier de gegevens in van degene waar je een proefles voor aanvraagt. Vraag je een proefles voor jezelf aan dan kun je het vakje "Naam kind" leeg laten.
Iedereen kan bij ons voor de proeflessen een judopak lenen. Als je zelf geen judopak hebt kun je hier je kleding maat of lengte in centimeters invullen. Judopakken hebben een afwijkend maatsysteem, maar op basis van deze gegevens kunnen we een goed pak klaarleggen bij de eerste proefles. Laat dit veld leeg als je al een eigen judopak hebt.
We hebben de lessen geselecteerd waar je een proefles voor kunt aanvragen. Zie je hier geen lessen staan dan heb je geen juiste leeftijd ingevuld in de vorige stap. Geef ook aan wanneer je zou willen beginnen met de proeflessen dan kunnen we de proefles goed voor je inplannen.
Geef hier nog extra relevante informatie op voor de proefles. Heb je bijvoorbeeld al eens gejudoot of judo je momenteel al bij een andere club en wil ja mnaar ons overstappen, geef dit dan hier aan. Ook medische informatie die voor ons belangrijk kan zijn, kun je hier aangeven. Heb je verder geen belangrijke zaken te melden dan kun je dit veld leeg laten.